Blog

Best Seo Tools - Cele mai bune unelte SEO

Best Seo Tools – Cele mai bune unelte SEO

Best Seo Tools – Cele mai bune unelte SEO

In acest articol dorim sa va prezentam una dintre solutiile de analiza SEO pe care noi o folosim foarte des atunci cand incepem un proiect de Optimizare SEO. Exista multe unelte SEO bune, acum probabil fiecare dintre noi se obisnuieste cu un anumit mod de lucru, cu un anume stil si normal ca va prefera sa faca Optimizarea in felul lui. Pana la urma nu conteaza modul sau felul in care cineva isi desfasoara activitatea profesionala ci rezultatul final.

SEO sau Search Engine Optimization este un proces ce se deruleaza pe o perioada lunga de timp, in care exista o multitudine de repere si de operatiuni ce trebuiesc optimizate la maxim pentru un rezultat de succes. De-a lungul timpul Google a schimbat si a imbunatatit algoritmii, iar modul in care trebuie analizat si optimizat un site necesita mai multa atentie si timp decat in trecut.

Printre unelte traditionale Google Analytics, Google Webmaster Tools sau Google Page Insight sunt necesare mult mai multe tool-uri pentru indentificarea erorilor unui site. Foarte multi din clienti nu inteleg munca pe care o presupune o Optimizare Seo buna si de multe ori bugetele anumitor firme sunt destule de mici pentru acest serviciu incat rezultatele scontate nu apar imediat sau la nivelul dorit.

Momentul in care o firma isi lanseaza un site este grandios, fie ca este vorba de creare magazin online sau web design sau identitate online, dar acest moment este nesemnificativ pe langa importanta unei Optimizari SEO desavarsite.

www.wixmoz.com

Sper ca acest articole sa va fi fost de folos.

Cu respect si reverenta.

Piese GSM - Componete Tableta - Service GSM pe Protableta.ro

Piese GSM – Componete Tableta – Service GSM pe Protableta.ro

Piese GSM – Componete Tableta – Service GSM pe Protableta.ro

Fiecare dintre noi are probleme la un moment dat cu telefonul sau tabletea, iar din experienta noastra ca firma ( in orice firma lucreaza oameni ) in momentul in care am avut probleme cu tabletele si telefoanele firmei am apelat la cei de la Protableta.

Chiar daca nu am gasit chiar aproape orice, cum nici un magazin online de Piese GSM nu are toate produsele pe stoc, cel putin o parte din piesele pe care noi le-am dorit am fost surprinsi sa le gasim.

De asemenea pe partea de Componente Tableta am gasit ceea ce am cautat si nu doar atat, ci si pe partea de Manopera au fost foarte amabili si ne-am oferit solutia completa ( piesa si montaj ). Fiecare este familiarizat cu domeniul lui, la multe dintre intrebarile noastre am primit un raspuns la nivelul nostru de intelegere cu rabdare si calm. De-a lungul timpul am avut interactiuni cu diverse firme pe diverse niste si de multe ori ne-am lovit de raspunsuri pe care om de rand nu le poate percepe.

De aceea am decis sa ” ii laudam ” pe acesti oameni si sa vorbim putin despre ceea ce ofera ei si anume : daca ai probleme cu telefon mobil in general ei rezolva cam orice problema ( in prealabil puteti comunica telefonic si afla daca se poate ) ; daca ai probleme cu tableta te pot ajuta cu rezolvarea problemei.

Din ce am observat in ultimul timp exista o explozie de modele pe segmentul telefoanelor mobile, exista atat de multe branduri  ( cele chinezesti si cele Brand ) si fiecare firma incearca sa produca o gama cat mai diverse de modele pentru toate buzunarele. Aceasta explozie de modele complica piata vanzatorilor  de piese gsm, deoarece fiecare dintre noi are nevoie de o anume piese sau are o anumita problema , uneori fiind foarte greu sa ai absolut toate piesele pe stoc ( in conditiile in care majoritatea vanzatorilor de piese gsm si piese tableta sunt importatori direct China ).

Sper ca acest articole sa va fi fost de folos.

Cu respect si reverenta.